دوستت دارم ... اگر لطف کنی یا نکنی .

عبدی جلالوندی
دوستت دارم ... اگر لطف کنی یا نکنی .

مطالب این وبلاگ، مطالبی است که خالصانه و ساده و بی ریا، از اعماق قلبم بیرون می آید .
و امیدوارم که صادقانه، در گوشه ای از دل شما جا بگیرد .
متشکرم

طبقه بندی موضوعی
آخرین نظرات
پیوندها

 

توضیحات : چگونگی دریافت ترافیک برای وبلاگ یک کار بزرگ و مهم است . همه وبلاگ نویسان میخواهند که مقالات آنها در موتور های جستجو ثبت شود و بیشتر به مردم برسد ، این امر برای یک وبلاگ نویس یک اصل به حساب میاید . 

اگر شما بهترین مقاله نویس در دنیا هم باشی وقتی مقاله شما خوانده نمیشود این بدترین خبر برای شماست . 

مهم نیست که وبلاگ شما تازه ایجاد شده یا مدت زیادی است که به کار مشغولید . برای داشتن ترافیک بیشتر باید مراحل زیر را انجام دهید . 

برای خواندن مقاله به ادامه مطلب بروید 

 

بسم الله الرحمن الرحیم 

 

1 : بهترین مطالب را با بالاترین کیفیت بنویسید . مختوای خوب و منحصر به فرد را برای خودتان انتخاب کنید . همچنین برای مطالب خود از اطلاعات جالب و کلمات کلیدی مناسب استفاده کنید . 

مهم ترین چیزی که خوانندگان از مطالب وبلاگ شما میخواهند این است که مطالب وبلاگ شما مفید و مناسب باشد . این ویژگی یک وبلاگ بزرگ است . این مطلب را حتی در گوگل وبمستر نیز میتوانید بخوانید . اگر شما فکر میکنید روی محتوای عالی مردم نیز صحبت میکنند در مورد ان و لینک ان مطلب را روی وبلاگ و یا وبسایتشون قرار میدهند . 

 

2 : مدام و متناوب بنویسید . اغلب مطالبی که شما منتشر میکنید اکثرا در موتور های جستجو قابل یافت است . موتور های جستجو مطالبی را از وبلاگ ها انتخاب میکنند که بیشتر از 2 هفته از انتشار اخرین مطلب انها نمیگزرد . 

اگر شما وقت دارید وبلاگ خودتان را هر روز به روز کنید . اگر وقت ندارید حتما وبلاگ خودتان را هر هفته 2 بار به روز کنید . در این کار مداومت به خرج دهید حتما تاثیر ان را در یک مدت مشخص مشاهده میکنید . 

 

3 : استفاده از یک دامنه ی خوب برای وبلاگ و یا سایت . یک دامنه ی سخت و طولانی مانند  www.mynameisjohnsmith.com به سختی در خاطر میماند ولی اگر نام دامنه کوتاه باشید به راحتی در خاطر میماند . 

 

4 : اگر میخواهید که وبلاگ شما در موتور های جستجو به خوبی ثبت شود کلمات کلیدی مناسب را بنویسید . برای این کار شما باید بدانید مردم چه کلماتی را جستجو میکنند . برای این کار در گوگل ابزار های جالبی برای کلمات کلیدی وجود دار که میتوانید از انها کمک بگیرید . با استفاده از این کلمات مرتبط با وبلاگتان در گوگل جستجو کنید . همچنین کلمات کلیدی که گوگل به شما پیشنهاد میدهد را انتخاب کنید .

( هنگامی که به دنبال مطلبی در گوگل میگردید خود گوگل مطالبی را به شما پیشنهاد میدهد از این کلمات و جملات به عنوان کلمات کلیدی استفاده کنید چرا که این جملات و کلمات پر بازدید ترین و پر سرچ ترین کلمات میباشند ) 

از این کلمات و جملات کلیدی در متن و عنوان لینک استفاده کنید . 

 

 

5 : نوشتن عنوان خوب . این یک امر ساده است شما میتوانید به عناوین سایت های پر بازدید نگاه کنید . نوشتن عنوان جالب میتواند نظر کاربر را جلب کند . 

 

6 : موتور های جستجو را بشناسید . موتور های جستجو هر روز رتبه های سایت های با کیفیت ضعیف را بهبود میدهند . بنابراین نوشتن محتوای خوب و نحصر به فرد بسیار مهم میباشد . انجام این کار باعث میشود که لینک مطالب وبلاگ شما درون این سایت ها قرار بگیرد .

در اینجا توجه شما را به نکاتی که باید بدانید جلب میکنم : 

 

  • کلمات کلیدی مناسب با وبلاگ نام را پیدا کنید و از ان ها در عناوین و پا ورقی ها و ... به صورت پررنگ و مورب (italic ، bold ) استفاده کنید . 
  • استفاده از کلمات کلیدی در فایل مانند : keyword1.html
  • استفاده از کلمات مترادف 
  • متن لینکی از پیوند های گرافیکی بهتر است . ( برای لینک دادن برای دانلود ... از کلمات به جای پیوند های گرافیکی استفاده کنید )
  • لینک خودتان را در پیوند ها و وبلاگ ها و انجمن ها قرار بدهید .
7 : وبلاگ تان را به موتور جستجو معرفی کنید . همه موتور های جستجو بخشی را به عنوان ارسال وبلاگ شما دارند . ان ها وبلاگ شما در سیستم ثبت میکنند . 
شما میتوانید این کا را با ثبت وبلاگ تان در گوگل ، یاهو و بینگ اغاز کنید . 
 
8 : برای وبلاگ های دیگر بنویسید . وبلاگ هایی که مقالات و محتوای ان مورد قبول شماست و با وبلاگ شما همخوانی دارد را در وبلاگتان لینک کنید . این کار باعث شناخته شدن وبلاگ شما در سطح اینترنت میشود . 
 
9 : لینک ها و کلمات کلیدی زا در پروفایهای شخصی خود قرار بدهید . اگر شما در شبکه های اجتماعی دارای پروفایل شخصی هستید میتوانید این کار را بکنید . 
 
10 : انتشار و اموزش در بخش های مختلف . اگر شما متخصص در بعضی امور و یا درمورد مسایلی اطلاعاتی را دارید ، شما میتوانید که این مطالب را انتشار و اموزش بدهی در بخش های مختلف وبلاگ 
اگر این کار را بکنید خوانندگان برای خواندن مطالب مشابه بعدی به وبلاگ شما بر میگردند . 
 
11 : وبلاگتان را انجمن ها منتشر کنید . مطالبی که در انجمن قرار میدهید با امظای خودتان ( منبع مطلب ) قرار دهید و اگر مجاز بودید بدنه مطلب را با لینک دادن به وبلاگ خود منتشر کنید . اگر در انجمن شناخته شده هستید سعی کنید نظرات جالب را برای دیگران بنویسید . 
 
12 : اشتراک مطالب در یاهو چت و گوگل چت و فیسبوک و ... سعی کنید مطالب وبلاگتان را در جاهای مذکور به اشتراک بگزارید . 
 
13 : پیدا کردن وبلاگ نویسان دیگر . وبلاگ نویسان دیگر را پیدا کنید و با انها در تعامل و دوستی باشید . یکدیگر را لینک کنید . این کار در افزای شترافیک و بازدید موثر است . 
 
14 : برای وبلاگ تان ار اس اس قرار دهید . شما میتوانید این کار را با گوگل فید بنر انجام دهید . اگر این کار را انجام دهید کاربران میتوانند با ثبت ایمیل خود در وبلاگ شما میتوانند از اخرین مطالب وبلاگ شما در ایمیلشان استفاده کنند . 
 
15 : از پادکست ها استفاده کنید . بسیاری از مردم به جای خواندن مطالب ترجیح میدهند که به انها گوش کنند . 
 
16 : موضوعات داغ را دنبال کنید . اخبار داغ را دنبال کنید و در مورد انها در وبلاگ تان شروع به نوشتن کنید . برای اینکه موضوعات داغ را دنبال کنید و از ان ها اگاه شوید میتوانید به تلوزیون نگاه کنید و یا به رادیو گوش کنید . 
 
17 : از تجزیه و تحلیل استفاده کنید . با استفاده از سیستم تجزیه و تحلیل سیستم ها مانند گوگل مشاهده کنید که کجا ترافیک بیشتری داشتید . کدام کلمات و یا پست ها بازدید بیشتری داشته است و کدام کلمات کلیدی در گوگل بیشتر جستجو شده است . 
 
18 : برای وبلاگ خود یک فروم یا انجمن اضافه کنید . البته انجام این کار مستلزم وقت و هزینه میباشد . البته یکی از سرویس های ارایه دهنده وبلاگ وجود داره که این سرویس را به صورت رایگان در اختیار کاربرانش قرار میدهد . 
 
19 : نوشتن کتاب . از وبلاگ و سایت خود مطالب را به صورت کتابچه و پی دی اف در بیاورید و برای سایت ها و وبلاگ های دیگر ارسال کنید و از ان ها بخواهید که این مطالب را با امظا شما برای دانلود و انتشار قرار بدهند . 
 
20 : لینک های طمع ساز . لینک های جنجال برانگیز را در وبلاگ خود قرار دهید . در این صورت وبلاگ نویسان دیگر مطالب شما را داوطلبانه در وبلاگ خودشان قرار میدهند . کاربران به این گونه لینک ها علاقه دارند . 
 
21 : کارشناس باشید ! اگر شما در مورد موضوعی اطلاعات کافی دارید در مورد ان در وبلاگ خود بنویسید . عکس خودتان در وبلاگ قرار دهید و در مورد خودتان توضیخاتی را از قبیل میزان تخصیلات و علایق و ورزش و ... بنویسید . 
 
22 : از پاسخ یاهوو استفاده کنید . بسیاری از کاربران ارایه میدهند پاسخ هایی برای کسانی که به کمک نیاز دارند . به دنبال سوالاتی بگردید که در مورد موضوع شماست و پس از پاسخ دادن به سوالات به وبلاگ خود لینکی بدهید و یا جواب ان سوال را در وبلاگتان قرار دهید و لینکی به ان پس بدهید . 
 
23 : در وبلاگ های دیگر نظر بدهید . وبلاگ های بزرگ که با موضوع شما هستند را پیدا کنید و روی مطالب ان ها با لینک خودتان نظر بدهید . چیزی شبیه به یک مقاله مفید و کوتاه را در نظرات بنویسید 
 
24 : ایجاد محتوا مهم است . این کار باعث میشود که یک کاربر به وبلاگ و یا سایت شما برگردد . این روش برای کاربران معمولی اینترنت استفاده میشود . چت ، انجمن ، بازی و ... نمونه هایی از این مطلب و نوع هستند . پیدا کنید مطالبی که میتواند برای خواننده جذاب باشد . این کار را انجام دهید ببینید چطور کاربران هر روز به وبلاگ و یا سایت شما سر میززنند . 
 
25 : شبکه های اجتماعی . شبکه های اجتماعی فرصتی عالی برای اشاعه ی مقالات و نظرات و ... .بلاگ شما میباشد . شما میتوانید برای وبلاگ و یا سایت خود یک پروفایل ایجاد کنید و در انجا به انتشار مطالب وبلاگ و سایت خود بپردازید . این کار در افزایش بازدید و ترافیک شما تاثیر بالایی دارد . این مقالات را در گرو ها و صفحات و دوستان خود ارسال کنید . 
 
26 : یک لینک در امظای ایمیلتان قرار بدهید . این چیزی است که خیلی از کاربران فراموش میکنند و لی موضوع بسیار مهمی است . شما برای افزایش ترافیک تلاش زیادی میکنید ولی برای این کار باید یک ادرس ایمیل داشته باشید . با گذشت زمان و نوشتن مطالب مختلف شما میخواهی مخاطبینی داشته باشی که هر روز به ان ها ایمیل ارسال کنید . امضای خودتان و یا وبلاگ تان را به اخر ایمیلتان اضافه کنید تا مردم بدانند که چه کسی به انها ایمیل داده است . 
 
27 : شما میتوانید یک حساب کاربری برای تنظیم پادکست و تبلیغ در یوتیوب ( اپارات ) در نظر بگیری . 
 
 
منبع : wikihow
 
مترجم : عاشق حسینی 
 
منبع : teck-dl.blog.ir
  • عبدی