دانلود کتاب "شریعت سوگماد" از فرقه اکنکار
توضیحات : کتاب شریعت سوگماد در 2 جلد برای شما اورده شده است . شریعت سوگماد کتابی مقدس برای پیروان فرقه اکنکار میباشد .
اکنکار جنبش معنوی جدیدی است که در ۱۹۶۵ در ایالات متحده بنیان گذاشته شد. این جنبش بر ممارست معنوی که ممارست کنندگان را به تجربه آنچه پیرونش "نور و صوت الهی" مینامند، قادر میسازد. تجربه شخصی از این نور و صوت معنوی(شابد) هدف اولیه این روش میباشد. و ادعا میکند که مسیر درونی شخصی، منحصربهفرد و فردی را به سوی فهم خود به عنوان روح و توسعه آگاهی بالاتر "هوشیاری" و خدا را فراهم میکند. براساس واژگان شناسی اکنکار، اصطلاح اکنکار به معنی "همکاری با خدا" میباشد.
در زیر نیز میتوانید نقد وارد به این کتاب را نیز مطالعه کنید .
توجه : این مطلب تنها در جهت اگاهی کاربران میباشد و لا غیر .
در زیر میتوانید با فرقه اکنکار به طور کامل اشنا شوید ، توصیه میکنیم همراه با دانلود کتاب از کتب اموزشی در مورد این فرقه را نیز غافل نشوید و انهارا مطالعه فرمایید .
برای دانلود به ادامه مطلب بروید .
حجم : 2.7 مگابایت
- شریعت سوگماد ( جلد اول )
- شریعت سوگماد ( جلد دوم )
نقدی بر کتاب شریعت سوگماد :
کتاب شریعت کی سوگماد، به عنوان کتاب مقدس اکنکار میباشد که بسیاری از ادعاهای آنان در این کتاب مطرح شده است که با نقد و بررسی این کتاب، سست بودن بسیاری از ادعاهای آنان ثابت میشود. کتاب مقدس اکنکار که با نام شریعت کی سوگماد شناخته میدوم: همانگونه که گفته شد اکنکار اعتقاد دارد این کتابها از زمانهای بس دور وجود داشته است حتی برخی اعتقاد دارند که این کتابها از دورههای پیشین بشری وجود داشتهاند که هم اکنون با مهیا شدن شرایطِ نشر، پال توئیچل به ترجمة بشری آنها پرداخته است. تمام اکیستها معتقدند که ترجمه «پال توئیچل»، ترجمة واقعی «شریعت کی سوگماد» است و او هیچگونه دخل و تصرفی در آن نکرده است.
با نگاهی گذرا به کتاب مقدسِ ادعایی به وقایع و شخصیتهایی بر می¬خوریم که در طول تاریخ به وجود آمده و یا حضور پیدا کرده¬اند. هم چنین بیان وقایع تاریخی نشان میدهد این کتاب پس از وقایعی که بدانها اشاره شده است به نگارش درآمده است. البته ناگفته نماند این سخنان در قالب بیان گذشته هستند و نمیتوان آنها را پیشگویی تلقی کرد.
فوبی کوانتز که بارها و بارها در کتاب مقدسِ ادعایی نام او برده شده است و برخی او را استاد فردوسی؛ پارسی گوی سِتُرگ، میدانند در قرن دهم می¬زیسته است. هنگامی که کتابی نامی از او به میان آورده و سخنان او را بیان میکند بدین معناست که این کتاب بعد از او نگاشته شده است.
همچنین نام اساتیدی چون «یائوبل ساکابی»، «گوپال داس» و «رامی نوری» نیز در کتاب مقدسِ ادعایی ذکر شده است که شواهد دیگری بر این است که شریعت بعد از ایشان نوشته شده است.
جالب است اگر بدانید در جلد اول این کتاب نام برخی از اساتید را برده و به سخنان ایشان که به نقل از همین «شریعت کی سوگماد» است استناد شده است:
«گوپال داس» با تکرار کلماتی از شریعت کی سوگماد ادامه میدهد: کسی که از اک پیروی میکند هیچگونه فرض مسلمی ندارد... .
سوم: همچنین در افتادن این کتاب با ادیان اصولی و نام بردن آنها نشان از آن دارد که این کتاب بعد از نزول این ادیان و یا ابداع آنها به رشته تحریر درآمده است.
چهارم: اگر بخواهیم به نزدیکترین وقایعی که در این کتاب بدان اشاره شده بپردازیم باید به گزارشهایی که این کتاب درباره «پدار زاسک» که نام معنوی پال توئیچل است ارائه داده اشاره کنیم. گفتنی است نام ایشان با قید زمان حال به کار رفته و جالب اینکه صفت «استاد حق در قید حیات» نیز برای ایشان به کار رفته است. اینها دلایلی است که نشان میدهد این کتاب توسط خود پال¬توئیچل به نگارش درآمده و هرگونه ادعای باستانی و فرا تاریخی آن به جدّ با چالش رو به روست.
پنجم: نگاهی به سخنانِ بیوگرافی نگار پال توئیچل؛ «پتی سیمپسون» نیز یکی از دلایل اصلی نگارش این کتاب توسط «پال» را نمایان میکند. وی می نویسد:
در ماه جولای، اولین فصل از جلد اول کتاب شریعت کی سوگماد به وسیله پست به دستم رسید. اغلب، این طور به نظر می رسید که پالجی برای اینکه پول کافی برای این سازمان نوین تأمین کند مجبور بود کتابها را فصل به فصل پیش فروش کند تا بتواند آنرا غوطه ور نگه دارد.
با نگاهی به کتابهای دیگر اکنکار از جمله «اک ویدیا» و «اک ایناری» به این نتیجه میرسیم که «پال» همزمان به نگارش و انتشار این کتابها می پرداخته است اما گویا به خوبی فهمیده بود که نگارش کتابی با عنوان کتاب مقدس و نسبت دادن آن به «سوگماد» بیشترین فروش و کسب درآمد را جهت غوطه ور نگه داشتن مؤسسه «سوگماد»، به همراه خواهد داشت لذا نگارش این کتاب را نیز آغاز کرده بود.
«پتی سیمپسون» در ادامه می نویسد:
از میان تمام کتابهایی که او نوشته و در حال نوشتن بود، شریعت کی سوگماد، برای بسیاری از ما جالب¬تر از همه بود. آنطور که پالجی توضیح می داد این کتاب قرار بود نص صریح کتاب آسمانی اکنکار باشد... .
ششم: علاوه بر اینکه ناهمگونی جدی بین مطالب این کتاب با ابدی بودن آن وجود دارد؛ نیز موارد فراوانی از تناقضگویی¬ها در آن به چشم می¬خورد که گویای این واقعیت است که «شریعت کی سوگماد» کتابی زمینی است که به دست و فکر بشری به نگارش درآمده است.
موقعیتهای مختلفی وجود دارد که این کتاب به تناقض گویی تن داده است. از جمله میتوان به نوع برخورد «شریعت کی سوگماد» با ادیان و فرقههای دیگر اشاره کرد. شریعت سعی کرده است تا در جاهای مختلف موضعی بی طرفانه اتخاذ کند و از اصل «عدم دخالت اک» پیروی نماید اما در موقعیتهای دیگر این اصل را به فراموشی سپرده و به رد و تکذیب ادیان دیگر می¬پردازد. شریعت هنگامی که درباره ماهانتا به تبلیغ و ترویج می¬پردازد اینچنین سخن می گوید:
از آنجا که [استاد] خود صاحب هیچ مرام نامهای در زمینه مذهب نیست، هرگز سر خصومت با هیچ مرام نامه، فرقه یا نهادهای مذهبی ندارد. ماهانتا هرگز مبادرت به عیب جویی از هیچ کس و هیچ چیز نمیکند.
این رویه بارها و بارها از طرف شریعت کی سوگماد نقض شده است. صفحاتی بعد نویسنده با به فراموشی سپردن سخنان پیشین مینویسد:
او[اکیست] برای هیچ یک از آموزشهای ماوراءالطبیعه، فرقهها و اعتقادات و مرام نامههای این دنیا نیز اعتباری قائل نخواهد شد.
بلافاصله پس از این سخنان ادعا میکند هرگز در صدد محکوم کردن دیگران نیست و البته باز هم بلافاصله مینویسد:
پیشوایان همگی این طرق چلاهایی از آموزشهای اک بودهاند که از طریق اصل منحرف و اقدام به تأسیس عقیدتی فراخور حال خویش نمودهاند.
این بازی رد و تردید همچنان ادامه پیدا میکند و «پال» در صفحات 158تا 161 به رد و تقبیح دیگر ادیان می¬پردازد. وی در صفحه پایانی به تهدید و تمسخر مخالفان خود نیز پرداخته است.
مورد دیگری که علی رغم تأکید کتاب مقدس اکنکار در همان اولین سالهای عمر اکنکار نقض شد تأکید کتاب مقدس بر گزینشی بودن رهبر اکنکار است. بر این اساس باید رهبر اکنکار توسط رهبر پیشین اعلام شده حتی در زمان حیات رهبر پیشین در 22 اکتبر اعلام شود. اما پال بدون اعلام رهبر جانشین در گذشت و بر سر جانشینی اش درگیری ایجاد شد.
....................................................................
نوشته شده توسط: عبدالحسین مشکانی
منابع
:
1 : پال توئیچل، شریعت کی سوگماد، ترجمه هوشنگ اهرپور، ج1، ص 36.
peddarzaskq : 2
: 3نک: همان، ص 42.
: 4پتی سیمپسون، پالجی، ترجمه مریم البرزی، ص97.
همان، ص97- 98.
5 : پال توئیچل، شریعت کی سوگماد، ترجمه هوشنگ اهرپور، ج1، ص 145-146.
همان، ص 151.
منبع : teck-dl.blog.ir
- ۹۴/۰۹/۱۰