دوستت دارم ... اگر لطف کنی یا نکنی .

عبدی جلالوندی
دوستت دارم ... اگر لطف کنی یا نکنی .

مطالب این وبلاگ، مطالبی است که خالصانه و ساده و بی ریا، از اعماق قلبم بیرون می آید .
و امیدوارم که صادقانه، در گوشه ای از دل شما جا بگیرد .
متشکرم

طبقه بندی موضوعی
آخرین نظرات
پیوندها

آموزش ساخت فایل iso با نرم افزار BurnAware

جمعه, ۲۷ آذر ۱۳۹۴، ۱۱:۰۷ ب.ظ

آموزش ساخت فایل iso با نرم افزار BurnAware

1. نرم افزار BurnAware را اجرا کنید .  بر روی گزینه Make iso کلیک کنید .

 

1 آموزش ساخت فایل iso با نرم افزار BurnAware

2. در مرحله بعدی باید فایل هایی که می خواهید به عنوان یک پشتیبان ایزو ایجاد شود را با استفاده از گزینه Add file به برنامه اضافه کنید .
2.1.بعد از اضافه کردن از قسمت پایین صفحه که علامت یک لوح فشرده می باشد مشخص کنید که می خواهید این فایل ایزو دارای چه حجمی و بر روی چه لوحی ذخیره شود .
2.2. در مرحله آخر کافیست بر روی گزینه Make کلیک کنید .

2 آموزش ساخت فایل iso با نرم افزار BurnAware

3 آموزش ساخت فایل iso با نرم افزار BurnAware

4 آموزش ساخت فایل iso با نرم افزار BurnAware

همانطور که مشاهده کردید به سادگی فایل ایزو ساخته شد .

 
فایل Iso چیست و چه مزایایی دارد ؟

ISO یکی از فرمت‌های ایمیج‌گیری است که توانسته طرفداران و کاربران زیادی را به سوی خود جلب کند و هر روز بر استفاده بیشتر آن‌ها از دیسک‌های ISO بیافزاید.

ISO فرمتی است که تمام اطلاعات، شامل ده‌ها فایل و پوشه را جدا از نوع اطلاعات یا فرمت آن‌ها یکپارچه‌سازی کرده و در قالب یک فایل به شما تحویل می‌دهد؛

یعنی شما اطلاعات قبلی گسسته و به‌هم ریخته را که شاید شامل ده‌ها نوع فایل با فرمت مختلف می‌شدند، در قالب فقط یک فایل با پسوند ISO می‌بینید. مزایای فرمت ISO را می‌توان به صورت زیر فهرست کرد:

    ISO عملیات جابه‌جایی اطلاعات از یک کامپیوتر به کامپیوتر دیگر یا از اینترنت به کامپیوتر را آسان می‌کند. انتقال یک فایل به مراتب ساده‌تر از انتقال ده‌ها فایل و پوشه است.

سایت‌های اینترنتی برای توزیع یک دیسک‌نوری CD یا DVD و قرار دادن آن روی اینترنت برای دانلود از فرمت ISO استفاده می‌کنند. این فرمت استاندارد به راحتی دانلود شده و قابل استفاده برای کاربران است.

برای نمونه، تمامی دیسک‌های لینوکس روی اینترنت با این فرمت قابل دانلود هستند. چون به راحتی می‌توان فایل ISO را روی دیسک‌نوری رایت و استفاده کرد.

یکی دیگر از کاربردهای ISO برای پشتیبان‌گیری است. تمامی اطلاعاتی را که باید پشتیبان‌گیری شوند، در یک پوشه ریخته و به ISO تبدیل کنید.

سپس آن را روی دیسک رایت کرده یا در یک هارددیسک و درایو دیگر ذخیره می‌کنید. به این صورت نگهداری از اطلاعات پشتیبان ساده‌تر می‌شود و شما به جای روبه‌رو بودن با هزاران فایل و پوشه، فقط با چند فایل پشتیبان سروکار خواهید داشت.

ISO یک کاربرد اساسی دیگر هم دارد و آن خلاص شدن از دیسک‌های نوری است. می‌توان دیسک‌های نوری را با فرمت ISO روی هارددیسک ذخیره و نگهداری کرد و در نتیجه برای خواندن و باز کردن آن‌ها دیگر به درایونوری و CD و DVD نیازی نیست.

نرم‌افزارهای ISO می‌توانند این فایل‌ها را باز کنند، درست مثل این‌که در حال استفاده از درایونوری هستید.

باISO به راحتی می‌توان دیسک‌های قابل بوت ساخت. فقط چند کلیک کافیست تا اطلاعات شما روی یک دیسک ریخته شود و با افزودن فایل اتوران، به دیسک قابل بوت تبدیل شود.

با استفاده از نرم‌افزارهای ISO می‌توانید محتویات یک دیسک را کم و زیاد کرده و آن را دوباره رایت کنید.

کافیست فایل ISO دیسک را باز کرده، تغییرات را اعمال کنید و دوباره فایل ISO جدید را بسازید.

http://www.learning.asarayan.com